Doneren

Super dat je Little Superheroes wilt steunen met een bijdrage!

Jij kunt helpen om de leefomstandigheden van kinderen in townships te blijven verbeteren. Je kunt uiteraard ook kiezen een doorlopende machtiging via SEPA, om ook in de toekomst jouw steentje bij te dragen aan een betere toekomst voor kinderen in Zuid-Afrika. Word lid van de SUPERHEROES Club en doneer een van onderstaande bedragen maandelijks:

Ik word donateur voor €5,- per maand. Met deze €5,- kan in onderhoud van het kinderdagverblijf worden voorzien en kan een kind veilig spelen.

Ik word donateur voor €10,- per maand. Met deze €10,- kan voor een kind schoolspullen worden aangeschaft die bijdragen aan een goede leeromgeving.

Ik word donateur voor €20,- per maand. Met deze €20,- kan 1 kind een maand lang naar Ark Angels Educare, waar het kind veilig kan spelen en leren.

Je kunt via onze donatiemodule kiezen voor een aantal opties, waaronder een eenmalige bijdrage. De donatiemodule nemen wij af van Geef.nl en voor het onderhoud en de verwerking van de donaties gaat er per donatie 5% naar Geef.nl. Bij het direct doneren door te storten op IBAN NL06RABO0320951413 gaat 100% naar de projecten!

Footer