Little Superheroes’ Playground

De eerste mijlpaal is al bereikt, de bouw van een nieuw gebouw voor Ark Angels Educare is gerealiseerd. In het eerste jaar (mei 2017 – mei 2018) is het ons gelukt de financiering voor de speelplaats rond te krijgen. Uiteraard is dit nog maar het begin. Little Superheroes zal betrokken blijven bij de daycare. Samen met de lokale partnerorganisatie, en de bewoners van de township zal worden toegewerkt naar een steeds grotere mate van zelfstandigheid. Met als einddoel een zelfvoorzienende daycare.

Vanaf juni 2018 zullen wij bijdragen aan de doorlopende kosten van de daycare. Hierbij kan worden gedacht aan de ‘school fees’ voor kinderen van ouders die dit niet (volledig) kunnen betalen, loon- en scholingskosten van medewerkers van het kinderdagverblijf en alle andere kosten die zijn verbonden aan het besturen van een kinderdagverblijf.

Met jouw donatie kunnen wij een zaadje planten voor een betere toekomst voor kinderen, zodat zij zichzelf kunnen ontplooien en zo ook hun naasten kunnen inspireren.

We don’t stop playing because we grow old,

we grow old because we stop playing

2 Reacties tot nu toe

check out the post right hereGeplaatst op11:13 am - sep 23, 2018

This is my fіrѕt time pay a visit at here and i am genuyinely
impreѕsed to read everthing at alone place. https://omovies.org/movie/199341/girl-on-a-bicycle-2013-hd-720p-full-movie

movie streamingGeplaatst op4:42 am - sep 24, 2018

Everyone loves what you guys are uρ too.This tyρe of clever work and coverage!

Keep up the amazing works guys I’ѵe included you guys to bloɡroll. https://Omovies.org/movie/37300/the-woman-in-white-1948-hd-720p-full-movie

Geef een reactie

Footer