Sandra Zoetelief
Oprichter & Voorzitter

Sandra richtte tijdens haar studie in 2017, samen met Sebastian, Stichting Little Superheroes op. Momenteel werkt zij als arts-assistent kindergeneeskunde in het Amsterdam UMC. Met veel passie zet zij zich al jaren in voor projecten in Sub-Sahara Afrika.

Sebastian van Lare
Oprichter & Penningmeester

Sebastian vindt het belangrijk om niet alleen met zijn eigen ontwikkeling bezig te zijn, maar ook met die van anderen. Om zijn energie te investeren in de wereld een stukje mooi maken, heeft hij samen met Sandra stichting Little Superheroes opgericht. Naast zijn werk als financial controller bij Anicura Nederland, blijft hij enthousiast over de projecten in Afrika.

Steffie van Ooij
Secretaris & Communicatie en Social Media Coördinator

Steffie is vanaf de eerste dag bestuurslid van Little Superheroes. Zij is, net als Sandra en Sebastian, een reisliefhebber en heeft erg genoten van haar baan als stewardess. Tijdens het reizen besefte zij zich: ‘helaas heb je het niet voor het zeggen waar je wordt geboren. Daarom moeten we elkaar een duwtje in de goede richting geven.’

Willem Vork
Oud bestuurslid/vrijwilliger

Willem is gedurende drie jaar bestuurslid geweest bij Stichting Little Superheroes. Hij heeft zich onder andere met veel energie en enthousiasme ingezet voor mooie evenementen waarmee geld is opgehaald voor projecten in Zuid-Afrika en Tanzania.

Steven Heuft
Oud bestuurslid/vrijwilliger

Vanaf de eerste dag na oprichting tot drie jaar later, zette Steven zich met veel passie in voor Stichting Little Superheroes. Hij heeft zijn talenten ingezet voor het bouwen van de website en het aanbrengen van structuur in de organisatie.

Elke Zwicker
Lokale Partner (SEEDS Trust)

Al jaren zet Elke zich vol passie in voor kinderen die in armoede leven. Armoede maakt kwetsbaar, discrimineert en isoleert de kinderen in hun leefgemeenschappen. Het ergst vindt Elke eigenlijk dat jonge kinderen vrijwel geen toegang hebben tot voorschools onderwijs. In samenwerking met Elke (deel van SEEDS Trust), heeft Little Superheroes bijgedragen aan de opvang van kinderen in townships in Zuid-Afrika.

Footer