Thank you very much for considering a donation to Little Superheroes’ projects.!

Lid worden van de SUPERHEROES Club

Door te sponsoren met een maandelijks bedrag (ongoing authorization via SEPA) en lid te worden van onze club zorg je ervoor dat meer kinderen een kans krijgen. Je kunt kiezen voor een bedrag vanaf €5 per maand. Welk bedrag je ook kiest, jouw bijdrage is veel waard.

Ik word donateur voor €5,- per maand. Met deze €5,- kan worden bijgedragen aan het bevorderen van toegang tot gezondheidszorg voor kinderen in Afrika.

Ik word donateur voor €10,- per maand. Met deze €10,- kunnen voor een kind in Afrika schoolspullen worden aangeschaft die bijdragen aan een goede leeromgeving.

Ik word donateur voor €20,- per maand. Met deze €20,- kan 1 kind een maand lang naar een daycare in Zuid-Afrika waar het kind veilig kan spelen en leren.

Eenmalige donatie

Wil je toch liever een eenmalige donatie doen? Dat kan via onderstaand formulier of door geld te storten op de rekening van Little Superheroes. Onderstaande donatiemodule wordt afgenomen van Geef.nl, voor de verwerking van de donatie gaat er per donatie 5% naar Geef.nl. Bij het ‘direct doneren’ door te storten op IBAN NL06RABO0320951413 gaat 100% naar de projecten!

Footer