Our operational mode

Door kleinschalige ontwikkelingsprojecten in Zuid-Afrika en Tanzania te steunen draagt Little Superheroes bij aan het verbeteren van de veiligheid, gezondheid en de toegang tot onderwijs voor kinderen die in uitdagende omstandigheden leven. Het uitgangspunt van Little Superheroes is om de projecten zelfredzaam te maken en lokaal te zoeken naar mogelijkheden om dit te bewerkstelligen.

Little Superheroes werkt samen met (lokale) partnerorganisaties, zonder tussenpersonen, om zo een grotere impact te kunnen maken.

Partnerorganisaties

Zuid-Afrika

Little Superheroes werkt sinds 2017 samen met SEEDS Trust in Zuid-Afrika. Deze organisatie zet zich al tientallen jaren in om dagopvang Little Lambs Educare in township Imizamo Yethu tot een succes te maken. Sinds 2015 is SEEDS Trust tevens betrokken bij de ontwikkeling van een (nieuwe) dagopvang in Overcome Heights: Ark Angels Educare.

Tanzania

Little Superheroes gaat vanaf 2019 een samenwerking aan met Stichting Vrienden Sengerema Hospital. De stichting is opgericht in 2011 en sindsdien verbonden aan het Sengerema Hospital. In samenwerking met de stichting zal Little Superheroes werken aan projecten voor betere zorg gericht op moeders en kinderen.

Besteding fondsen

Alle inkomsten worden besteed aan projecten voor kinderen en hun familie gericht op het verbeteren van onderwijs, gezondheid en veiligheid. De bestuursleden van Little Superheroes doen hun werk vrijwillig. Dit betekent dat iedere euro die jij geeft direct terechtkomt bij onze projecten*. Little Superheroes werkt alleen samen met anderen als het zeker is dat het geld 100% op de goede plek terecht komt.

*Met uitzondering van de vaste lage kosten om de continuïteit van de stichting te kunnen waarborgen.

Footer